Subvencionisani krediti za poljoprivredu u Sosijete ženeral banci

Bez autora
Jul 27 2011

Sosijete ženeral banka saopštila je danas da je počela da odobrava dinarske subvencionisane kredite za poljoprivrednike sa rokom otplate do tri godine i sa fiksnom kamatom od osam odsto. Maksimalni iznos kredita je do pet miliona dinara za fizička lica, odnosno do 15 miliona dinara za zadruge, a klijenti su oslobođeni plaćanja administrativnih troškova. Krediti za podsticanje poljoprivredne proizvodnje dostupni su fizičkim licima, nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, zadrugama sa najmanje deset članova, preduzetnicima i malim preduzećima. Mogu se koristiti za razvoj stočarstva, ratarstva, voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, investiciona ulaganja u poljoprivrednu mehanizaciju, opremu i poljoprivredne objekte, kao i za refinansiranje kratkoročnih kredita iz 2010. godine.

Subvencionisani krediti za poljoprivredu u Sosijete ženeral banciSosijete ženeral banka saopštila je danas da je počela da odobrava dinarske subvencionisane kredite za poljoprivrednike sa rokom otplate do tri godine i sa fiksnom kamatom od osam odsto.

Maksimalni iznos kredita je do pet miliona dinara za fizička lica, odnosno do 15 miliona dinara za zadruge, a klijenti su oslobođeni plaćanja administrativnih troškova.
 
Krediti za podsticanje poljoprivredne proizvodnje dostupni su fizičkim licima, nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, zadrugama sa najmanje deset članova, preduzetnicima i malim preduzećima.

Mogu se koristiti za razvoj stočarstva, ratarstva, voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, investiciona ulaganja u poljoprivrednu mehanizaciju, opremu i poljoprivredne objekte, kao i za refinansiranje kratkoročnih kredita iz 2010. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik